Wij zijn er voor u!

  • Wij zijn geopend voor onderhoud en reparatie van uw sieraden en uurwerken. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
    • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 u. t/m 17.00 u.
    • zaterdag van 9.30 u. t/m 16.00 u.
  • Wij zijn voor verkoop op afspraak geopend. Houd u er a.u.b. rekening mee dat u de afspraak minimaal 4 uur vóór uw bezoek moet maken.
  • U kunt ook bij ons bestellen (per telefoon, e-mail of via onze website) of een afspraak maken voor een online adviesgesprek.
  • Wij bezorgen in de regio.

 

Wij zijn en blijven bereikbaar op 072 - 533 57 30 en natuurlijk via e-mail info@peekjuwelier.nl

Wij vragen om uw begrip dat alles anders gaat dan normaal in deze rare tijden. Maar wij blijven uiteraard onze uiterste best voor u doen. 

Team Peek Juwelier

Facebook
Peek Juwelier Heiloo
vakmanschap, service en betrouwbaarheid

Bekijk onze collectie

Via bovenstaande knop kunt u online een deel van ons assortiment bekijken. Schrijf het nummer op en bel of mail het ons door, dan kunnen wij het voor u verzorgen.

Tel: 072-5335730
info@peekjuwelier.nl

 

Winkel

Een tevreden klant, daar doen we het voor bij Peek Juwelier. En in onze prachtige winkel van 120 m2 aan het Stationsplein in Heiloo kunnen we u goed van dienst zijn. Onze sieraden en horloges worden overzichtelijk gepresenteerd en u kunt op uw gemak uw keuze maken. Onze medewerkers nemen de tijd voor u.

Naast onze winkel hebben wij ook een eigen atelier en werkplaats waar we sieraden en horloges in ere herstellen. We zijn bovendien goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In de parkeergarage onder onze winkel kunt u twee uur gratis parkeren.

Klik hier voor meer aanbiedingen