Facebook
Peek Juwelier Heiloo
vakmanschap, service en betrouwbaarheid

Goudsmid

Goud en zilver reparatie
Ook voor het herstellen van beschadigingen aan uw sieraad, bent u bij Peek Juwelier aan het juiste adres. Als bevoegd goudsmid en diamantair bewaakt Simon de kwaliteit van uw sieraad. Met veel liefde voor het vak, een eigen atelier en ruim 25 jaar ervaring bent u verzekerd van een prima advies over de reparatiemogelijkheden. Uw juweel wordt door ons in ere hersteld. Wij werken secuur en met respect voor alle materialen en technieken. Wij garanderen u dat uw opdracht geheel naar uw wens wordt uitgevoerd.

Vermaken van sieraden
Het vermaken van sieraden biedt veel mogelijkheden. U kunt bestaande sieraden een nieuw uiterlijk geven door een briljant toe te voegen. Een aansprekend voorbeeld is het vermaken van een trouwring. Hierdoor krijgt u een bijzonder aandenken aan een dierbare. Voor wij tot reparatie of het vermaken van uw sieraad overgaan informeren wij u eerst over de kosten en schetsen desgewenst een ontwerp op maat. Geen verrassingen dus, alleen een prachtige sieraad, waar u weer jaren van kunt genieten.

Rijgen
Is uw parelsnoer gebroken of is de draad versleten of uitgerekt ? Dan kunt u bij ons terecht om het snoer opnieuw te laten rijgen en/of te knopen. Als u een snoer vaak draagt, is het verstandig deze een maal per jaar opnieuw te laten rijgen. Zo kunt u voorkomen dat u uw dierbare parels verliest. Wij verzorgen rijgwerk voor alle soorten snoeren.