CORONAVIRUS

Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM en vanwege de gezondheid van onze klanten en medewerkers hanteren wij de komende tijd voorzorgsmaatregelen.

Er zijn in onze winkel diverse maatregelen getroffen op het gebied van hygiƫne:

Afwijkende openingstijden

Maandag Gesloten 
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 09.30 - 16.00
Voorlopig zijn wij gesloten op koopavonden

Dank u wel voor uw begrip ,
Team Peek Juwelier

Facebook
Peek Juwelier Heiloo
vakmanschap, service en betrouwbaarheid
Coronavirus-info

 

Afwijkende openingstijden

Maandag Gesloten 
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 09.30 - 16.00
Voorlopig zijn wij gesloten op koopavonden
 
Vakantieperiode:
Vanaf 21 juli zijn wij ook op dinsdag gesloten.
Van maandag 3 augustus tot en met dinsdag 11 augustus zijn wij gesloten.
Vanaf 12 augustus bent u weer van harte welkom!

 

Goudsmid

Goud en zilver reparatie
Ook voor het herstellen van beschadigingen aan uw sieraad, bent u bij Peek Juwelier aan het juiste adres. Als bevoegd goudsmid en diamantair bewaakt Simon de kwaliteit van uw sieraad. Met veel liefde voor het vak, een eigen atelier en ruim 25 jaar ervaring bent u verzekerd van een prima advies over de reparatiemogelijkheden. Uw juweel wordt door ons in ere hersteld. Wij werken secuur en met respect voor alle materialen en technieken. Wij garanderen u dat uw opdracht geheel naar uw wens wordt uitgevoerd.

Vermaken van sieraden
Het vermaken van sieraden biedt veel mogelijkheden. U kunt bestaande sieraden een nieuw uiterlijk geven door een briljant toe te voegen. Een aansprekend voorbeeld is het vermaken van een trouwring. Hierdoor krijgt u een bijzonder aandenken aan een dierbare. Voor wij tot reparatie of het vermaken van uw sieraad overgaan informeren wij u eerst over de kosten en schetsen desgewenst een ontwerp op maat. Geen verrassingen dus, alleen een prachtige sieraad, waar u weer jaren van kunt genieten.

Rijgen
Is uw parelsnoer gebroken of is de draad versleten of uitgerekt ? Dan kunt u bij ons terecht om het snoer opnieuw te laten rijgen en/of te knopen. Als u een snoer vaak draagt, is het verstandig deze een maal per jaar opnieuw te laten rijgen. Zo kunt u voorkomen dat u uw dierbare parels verliest. Wij verzorgen rijgwerk voor alle soorten snoeren.

Klik hier voor meer aanbiedingen