Facebook
Peek Juwelier Heiloo
vakmanschap, service en betrouwbaarheid

Reparaties

Horloge en klokken reparatie-atelier

Horloges hebben vaak een emotionele waarde en bij Peek Juwelier begrijpen we dat heel goed. Simon is Rijksgediplomeerd uurwerkmaker. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan alle typen horloges en klokken. Onze uurwerkreparatie staat voor optimale service, persoonlijk contact, kennis van zaken en kwaliteit. In ons atelier worden alle merken met ambachtelijk vakmanschap en liefde voor het vak gerepareerd.

Restauraties aan antieke klokken vormen onze grote specialiteit. In ons eigen atelier kan Simon alle mogelijke werkzaamheden verrichten omdat hij in het bezit is van zeer veel, vaak niet meer verkrijgbare, gereedschappen en apparatuur. We doen er alles aan om een oplossing te bieden, hoe moeilijk de vraag ook is. Het aantal gediplomeerde horloge- en klokkenmakers in Nederland dunt uit, maar bij Peek Juwelier bent u verzekerd van een kundig herstel aan uw horloge of klok. Dit geldt zeer zeker ook voor mechanische horloges.

Voor de vervanging van een batterij, een pakking, een glas, een kroon voor de tijdinstelling, of andere onderdelen, mag u niet aarzelen om op ons een beroep te doen. Ook voor een professionele waterdichtheidtest van uw horloge na een batterijwissel is de juiste apparatuur aanwezig. Wij plaatsen kwikvrije batterijen van Seiko!