Wij zijn er voor u!

  • Wij zijn geopend voor onderhoud en reparatie van uw sieraden en uurwerken. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
    • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 u. t/m 17.00 u.
    • zaterdag van 9.30 u. t/m 16.00 u.
  • Wij zijn voor verkoop op afspraak geopend. Houd u er a.u.b. rekening mee dat u de afspraak minimaal 4 uur vóór uw bezoek moet maken.
  • U kunt ook bij ons bestellen (per telefoon, e-mail of via onze website) of een afspraak maken voor een online adviesgesprek.
  • Wij bezorgen in de regio.

 

Wij zijn en blijven bereikbaar op 072 - 533 57 30 en natuurlijk via e-mail info@peekjuwelier.nl

Wij vragen om uw begrip dat alles anders gaat dan normaal in deze rare tijden. Maar wij blijven uiteraard onze uiterste best voor u doen. 

Team Peek Juwelier

Facebook
Peek Juwelier Heiloo
vakmanschap, service en betrouwbaarheid

Bekijk onze collectie

Via bovenstaande knop kunt u online een deel van ons assortiment bekijken. Schrijf het nummer op en bel of mail het ons door, dan kunnen wij het voor u verzorgen.

Tel: 072-5335730
info@peekjuwelier.nl

 

Reparaties

Horloge en klokken reparatie-atelier

Horloges hebben vaak een emotionele waarde en bij Peek Juwelier begrijpen we dat heel goed. Simon is Rijksgediplomeerd uurwerkmaker. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan alle typen horloges en klokken. Onze uurwerkreparatie staat voor optimale service, persoonlijk contact, kennis van zaken en kwaliteit. In ons atelier worden alle merken met ambachtelijk vakmanschap en liefde voor het vak gerepareerd.

Restauraties aan antieke klokken vormen onze grote specialiteit. In ons eigen atelier kan Simon alle mogelijke werkzaamheden verrichten omdat hij in het bezit is van zeer veel, vaak niet meer verkrijgbare, gereedschappen en apparatuur. We doen er alles aan om een oplossing te bieden, hoe moeilijk de vraag ook is. Het aantal gediplomeerde horloge- en klokkenmakers in Nederland dunt uit, maar bij Peek Juwelier bent u verzekerd van een kundig herstel aan uw horloge of klok. Dit geldt zeer zeker ook voor mechanische horloges.

Voor de vervanging van een batterij, een pakking, een glas, een kroon voor de tijdinstelling, of andere onderdelen, mag u niet aarzelen om op ons een beroep te doen. Ook voor een professionele waterdichtheidtest van uw horloge na een batterijwissel is de juiste apparatuur aanwezig. Wij plaatsen kwikvrije batterijen van Seiko!

Klik hier voor meer aanbiedingen