Wij zijn er voor u!

  • Wij zijn geopend voor onderhoud en reparatie van uw sieraden en uurwerken. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
    • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 u. t/m 17.00 u.
    • zaterdag van 9.30 u. t/m 16.00 u.
  • Wij zijn voor verkoop op afspraak geopend. Houd u er a.u.b. rekening mee dat u de afspraak minimaal 4 uur vóór uw bezoek moet maken.
  • U kunt ook bij ons bestellen (per telefoon, e-mail of via onze website) of een afspraak maken voor een online adviesgesprek.
  • Wij bezorgen in de regio.

 

Wij zijn en blijven bereikbaar op 072 - 533 57 30 en natuurlijk via e-mail info@peekjuwelier.nl

Wij vragen om uw begrip dat alles anders gaat dan normaal in deze rare tijden. Maar wij blijven uiteraard onze uiterste best voor u doen. 

Team Peek Juwelier

Facebook
Peek Juwelier Heiloo
vakmanschap, service en betrouwbaarheid

Bekijk onze collectie

Via bovenstaande knop kunt u online een deel van ons assortiment bekijken. Schrijf het nummer op en bel of mail het ons door, dan kunnen wij het voor u verzorgen.

Tel: 072-5335730
info@peekjuwelier.nl

 

Diamantair

Diamonds are a girl's best friend! En daarom is het belangrijk om te weten wat je aan je vrouw of vriendin cadeau geeft.

Bij Peek Juwelier hebben wij veel kennis van diamanten. In vervolg op de opleiding tot diamantair heeft Simon een maand doorgebracht bij de Hoge Raad voor Diamant in Antwerpen. Hier volgde Simon de cursus tot diamant-gradeur. Dit heeft Simon in staat gesteld om diamanten op echtheid en juistheid te beoordelen.

De kwaliteit van diamanten wordt bepaald door de 4 C's:

1. Cut (slijpvorm)
2. Colour (kleur)
3. Clarity (helderheid)
4. Caraat C (gewicht)

En eigenlijk bestaat er ook nog een vijfde C, namelijk die van Confidence (vertrouwen). Niet geheel onbelangrijk volgens ons... Er zijn veel factoren die de waarde bepalen van een diamant. Expertise is daarom absoluut nodig. Deze deskundigheid komt ook van pas bij reparatie, taxatie, inkoop en verkoop.

Klik hier voor meer aanbiedingen