CORONAVIRUS

Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM en vanwege de gezondheid van onze klanten en medewerkers hanteren wij de komende tijd voorzorgsmaatregelen.

Er zijn in onze winkel diverse maatregelen getroffen op het gebied van hygiƫne:

Afwijkende openingstijden

Maandag Gesloten 
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 09.30 - 16.00
Voorlopig zijn wij gesloten op koopavonden

Dank u wel voor uw begrip ,
Team Peek Juwelier

Facebook
Peek Juwelier Heiloo
vakmanschap, service en betrouwbaarheid
Coronavirus-info

 

Afwijkende openingstijden

Maandag Gesloten 
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 09.30 - 16.00
Voorlopig zijn wij gesloten op koopavonden
 
Vakantieperiode:
Vanaf 21 juli zijn wij ook op dinsdag gesloten.
Van maandag 3 augustus tot en met dinsdag 11 augustus zijn wij gesloten.
Vanaf 12 augustus bent u weer van harte welkom!

 

Taxeren

Wanneer u wilt weten wat uw sieraden op dit moment waard zijn, dan kunt u bij Peek Juwelier terecht voor een volledig taxatierapport.

Taxaties voor Verzekering
Bij verlies of diefstal van uw kostbaarheden zal er door uw verzekeringsmaatschappij nagenoeg altijd een aankoopbewijs of taxatierapport worden opgevraagd.

Het is mogelijk dat de prijs die u destijds voor uw juwelen heeft betaald niet langer actueel is, bijvoorbeeld door inflatie of prijsstijgingen van edele metalen. Het kan voorkomen, dat u niet genoeg geld terugkrijgt van de verzekering om hetzelfde sieraad weer te kunnen kopen.

Het Taxatierapport
Het is raadzaam om een keer per drie jaar uw juwelen te laten taxeren. Peek Juwelier verzorgt de taxaties van A tot Z. Een taxatierapport op basis van vervangingswaarde kan voor u binnen enkele dagen worden gemaakt, uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van uw collectie. De taxatie verzorgen wij in eigen beheer en uw juwelen worden veilig in onze kluizen bewaard.

Direct schoonmaken en controleren
Het is ook mogelijk om uw juwelen direct te laten controleren op slijtage. Juwelen met diamant moeten minimaal een keer per jaar worden gecontroleerd op zettingen en slijtage. Hierbij kijken wij of uw diamanten nog even goed vast zitten als bij de aankoop.

U kunt ook opdracht geven om uw juwelen zorgvuldig en op professionele wijze te laten reinigen en poetsen. Uw sieraden worden dan weer zo goed als nieuw bij u aangeboden.

Klik hier voor meer aanbiedingen