Wij zijn er voor u!

  • Wij zijn geopend voor onderhoud en reparatie van uw sieraden en uurwerken. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
    • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 u. t/m 17.00 u.
    • zaterdag van 9.30 u. t/m 16.00 u.
  • Wij zijn voor verkoop op afspraak geopend. Houd u er a.u.b. rekening mee dat u de afspraak minimaal 4 uur vóór uw bezoek moet maken.
  • U kunt ook bij ons bestellen (per telefoon, e-mail of via onze website) of een afspraak maken voor een online adviesgesprek.
  • Wij bezorgen in de regio.

 

Wij zijn en blijven bereikbaar op 072 - 533 57 30 en natuurlijk via e-mail info@peekjuwelier.nl

Wij vragen om uw begrip dat alles anders gaat dan normaal in deze rare tijden. Maar wij blijven uiteraard onze uiterste best voor u doen. 

Team Peek Juwelier

Facebook
Peek Juwelier Heiloo
vakmanschap, service en betrouwbaarheid

Bekijk onze collectie

Via bovenstaande knop kunt u online een deel van ons assortiment bekijken. Schrijf het nummer op en bel of mail het ons door, dan kunnen wij het voor u verzorgen.

Tel: 072-5335730
info@peekjuwelier.nl

 

Taxeren

Wanneer u wilt weten wat uw sieraden op dit moment waard zijn, dan kunt u bij Peek Juwelier terecht voor een volledig taxatierapport.

Taxaties voor Verzekering
Bij verlies of diefstal van uw kostbaarheden zal er door uw verzekeringsmaatschappij nagenoeg altijd een aankoopbewijs of taxatierapport worden opgevraagd.

Het is mogelijk dat de prijs die u destijds voor uw juwelen heeft betaald niet langer actueel is, bijvoorbeeld door inflatie of prijsstijgingen van edele metalen. Het kan voorkomen, dat u niet genoeg geld terugkrijgt van de verzekering om hetzelfde sieraad weer te kunnen kopen.

Het Taxatierapport
Het is raadzaam om een keer per drie jaar uw juwelen te laten taxeren. Peek Juwelier verzorgt de taxaties van A tot Z. Een taxatierapport op basis van vervangingswaarde kan voor u binnen enkele dagen worden gemaakt, uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van uw collectie. De taxatie verzorgen wij in eigen beheer en uw juwelen worden veilig in onze kluizen bewaard.

Direct schoonmaken en controleren
Het is ook mogelijk om uw juwelen direct te laten controleren op slijtage. Juwelen met diamant moeten minimaal een keer per jaar worden gecontroleerd op zettingen en slijtage. Hierbij kijken wij of uw diamanten nog even goed vast zitten als bij de aankoop.

U kunt ook opdracht geven om uw juwelen zorgvuldig en op professionele wijze te laten reinigen en poetsen. Uw sieraden worden dan weer zo goed als nieuw bij u aangeboden.

Klik hier voor meer aanbiedingen