Facebook
Peek Juwelier Heiloo
vakmanschap, service en betrouwbaarheid

Rabinovich

De Argentijn Mario Rabinovich ontmoet de Deense Jette Poulsen tijdens een wereldreis. Al snel ontdekken ze hun liefde voor elkaar en hun passie voor schoonheid. Het sprookje van Rabinovich begint...

Hun liefde voor elkaar brengt Mario naar Denemarken, waar zij aan de keukentafel beginnen met het ontwerpen van sieraden die nét even anders zijn. Uitsluitend gemaakt van natuurlijke en zorgvuldig uitgezochte materialen, zoals zilver, edelstenen en parels.

Geïnspireerd door natuur, cultuur, mode en design heeft Rabinovich heeft een prachtige sieradencollectie met bijzondere creaties. Ieder sieraad is het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar de perfectie van vorm en materiaal. De mooiste edelstenen en parels worden voor de Rabinovich sieraden geselecteerd om een ontwerp tot leven te roepen.

Veel Rabinovich sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver. De sieraden hebben een unieke uitstraling doordat deze geoxideerd zijn. De oorknoppen, colliers, hangers, armbanden, oorbellen, oorhangers en ringen zijn hierdoor zwarter van kleur dan andere zilveren sieraden. Deze look maakt het merk uniek. In veel ontwerpen zijn echte edelstenen in de mooiste kleuren verwerkt.

terug...