Wij zijn er voor u!

  • Wij zijn geopend voor onderhoud en reparatie van uw sieraden en uurwerken. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
    • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 u. t/m 17.00 u.
    • zaterdag van 9.30 u. t/m 16.00 u.
  • Wij zijn voor verkoop op afspraak geopend. Houd u er a.u.b. rekening mee dat u de afspraak minimaal 4 uur vóór uw bezoek moet maken.
  • U kunt ook bij ons bestellen (per telefoon, e-mail of via onze website) of een afspraak maken voor een online adviesgesprek.
  • Wij bezorgen in de regio.

 

Wij zijn en blijven bereikbaar op 072 - 533 57 30 en natuurlijk via e-mail info@peekjuwelier.nl

Wij vragen om uw begrip dat alles anders gaat dan normaal in deze rare tijden. Maar wij blijven uiteraard onze uiterste best voor u doen. 

Team Peek Juwelier

Facebook
Peek Juwelier Heiloo
vakmanschap, service en betrouwbaarheid

Bekijk onze collectie

Via bovenstaande knop kunt u online een deel van ons assortiment bekijken. Schrijf het nummer op en bel of mail het ons door, dan kunnen wij het voor u verzorgen.

Tel: 072-5335730
info@peekjuwelier.nl

 

Nol

NOL sieraden biedt u puur Nederlands vakmanschap in gesmeed edelmetaal. Deze design-sieraden worden met de hand werkelijk op maat voor u gesmeed zodat zij subtiel de lijnen van uw lichaam volgen. Dat is een garantie voor draagcomfort, elegantie en harmonie. De spangen, armbanden en ringen zijn een toonbeeld van schoonheid en bescheidenheid. Hier siert bescheidenheid de mens.

Edelsmid Jean-Jacques Smeijsters legt al zijn kunde en passie in ieder sieraad dat hij vervaardigt. Zo ontstaat een meesterlijk lijnenspel dat enerzijds eigentijds oogt, maar tegelijkertijd tijdloos is. Enkele modellen maken al 50 jaar onderdeel uit van de collectie. Juist omdat alles wat door NOL sieraden vervaardigd wordt maatwerk is, is het altijd mogelijk ook uw persoonlijke wensen en materialen in de sieraden te verwerken. NOL sieraden zijn sieraden met karakter; misschien wel dat van ú.

Klik voor meer afbeeldingen:
terug...